Performers

En ocasió de la peça Fills del drap – Retaule d’una caiguda, La Vella fam ha comptat amb la complicitat i dedicació d’un equip de treball creatiu que ha assumit —seguint l’estil de les companyies itinerants d’altres temps— tots els papers de l’auca durant la producció de la peça, realitzant les tasques administratives, tècniques, de producció, de difusió, l’atrezzística, etc.

PEI HWEE TAN

Direcció i performer—

Actriu i investigadora en l’art de l’actor. Va treballar al Workcenter of Jerzy Grotowski and Thomas Richards de 1998 a 2008. Com a membre creatiu del Workcenter, va actuar en nombroses presentacions a Europa, Moscou, Singapur, Tunísia, Turquia. Des de 2009, resideix a Barcelona. Al 2010, va co-organitzar «Gra a Gra 2010 – viure i veure l’acte performatiu», un projecte que va portar les actuacions del Workcenter per primera vegada a Barcelona. El 2011, amb Francesc Torrent, va fundar La Vella Fam, un paraigua que recolza el seu treball creatiu i la seva recerca continuada en la veu i la corporalitat.

FRANCESC TORRENT GIRONELLA

Direcció i performer—

Es va interessar per la transmissió viva de la paraula, cosa que el va menar al món del teatre. Va coimpulsar la plataforma de difusió cultural L’espai, al Poblenou de Barcelona, durant el final dels 90. Després de diversos aprenentatges i d’estar actiu en el circuit professional de teatre, va anar 6 anys a Itàlia al Workcenter of Jerzy Grotowski and Thomas Richards. A Barcelona, va ser codirector artístic de «Gra a Gra 2010 – viure i veure l’acte performatiu», va participar en diversos muntatges teatrals i, a dia d’avui, juntament amb Pei Hwee Tan, impulsa el treball creatiu del grup La Vella Fam.

DAVID EUDAVE

Creació i performer—

Doctorant en Estudis Teatrals a la UAB (beca MAEC-AECID), dramaturg, actor i director. S’ha exercit també com professor i ha publicat assajos i textos teatrals. Ha rebut suports del FONCA (Mèxic) el 2005 i 2008, entre d’altres. Des de 1998 ha participat a més de 40 posades en escena a Europa i Amèrica Llatina, presents a cites com ara: Festival Internacional Cervantino, FIAC, Festival de Teatro de Occidente, residència a l’Obrador Sala Beckett i Caldera Obert.

LEONARDO MANCINI

Creació i performer— 

Després d’estudiar Ciències Polítiques a la Universitat de Milano, va començar el seu camí en el teatre. Entre el 2008 i el 2010 va estudiar i va treballar com a actor en diferents produccions a la ciutat de Milano. Després, va participar en diferents seminaris conduïts per Nhandan Chirco, Domenico Castaldo, Mala Kline. Actualment, viu i treballa en Barcelona, ciutat on segueix la seva recerca en el teatre a la vora de La Vella Fam i de CRA’P – pràctiques de creació i recerca artística.