Donacions

PER QUÈ BUSQUEM EL TEU SUPORT?

La creació de Fills del drap — Retaule d’una caiguda està seguint un procés especial. Un cop germinada i crescuda, aquesta peça de teatre entra ara en un moment de maduració, iniciant un període d’exhibició en transhumància. Podríem dir que ens hem apropiat de l’esperit d’aquells grups transhumants d’actors que, a l’Edat Mitjana, recorrien Europa testimoniant les cultures i disseminant les idees. Perquè aquesta peça necessita que altres actors artesans i transhumants la vegin i la comentin i, al mateix temps, que nosaltres veiem les seves “descobertes”. Per entendre’ns: disseminem les nostres llavors (a Le Mans, Palermo, Torino) i ens n’emportem de noves a la tornada a Barcelona.

Com us podeu imaginar, una aventura així demana bastants diners. Voldríem demanar-vos el suport per poder acabar la producció d’aquesta peça (impressió de programes de mà, retocs de vestuari i despeses tècniques) i per pagar els bitllets de tren i avió per llençar-nos a aquesta aventura.

Per poder efectius els retorns, ens hauries d’escriure un mail indicant l’import del teu mecenatge i una adreça (mail i/o física) per poder entrar en contacte amb tu.

10 euros—

El teu nom apareixerà en els agraïments de la nostra web, que informa sobre les aventures de “Fills del drap – Retaule d’una caiguda”.

25 euros—

Agraïments a la web + 1 Invitació per a una presentació especial de la peça, a Barcelona, durant el mes de juliol + 1 Tomaquera “Cherry” Biològica cultivada amb mans d’artesà (es donarà el dia de la presentació).

45 euros—

Agraïments a la web + 2 Invitacions per a una presentació especial de la peça + 2 Tomaqueres Biològiques (es donaran el dia de la presentació).

100 euros—

Agraïments a la web + 2 Invitacions per a una presentació especial de la peça + 2 Tomaqueres Biològiques (es donaran el dia de la presentació) + 1 Composició Fotogràfica, obra de M. Capdevila, que mostrarà un ‘flaix’ de la peça acompanyat per una cita rellevant.

150 euros—

Agraïments a la web + 2 Invitacions per a una presentació especial de la peça + 2 Tomaqueres Biològiques (es donaran el dia de la presentació) + 2 Composicions Fotogràfiques, obra de M. Capdevila, que mostraran 2 ‘flaixos’ de la peça acompanyats per una cita rellevant.